Un PR electoral de doi lei – episodul boc la lopată

Duduie facebokul clujenilor de imaginea primarului lor harnic și care nu ezită să pună mâna pe lopată și să facă treaba muncitorilor de la deszăpezire. Povestea e și ticluită frumos pe ideea că a fost surprins întâmplător, de un cetățean vigilent, care ce să vezi? tocmai trecea pe acolo. Ia citiți ce declara cetățeanul vigilent:

“Acum, uitându-mă afară pe geam de la lucru văd muncitori care curăță trotuarul de zăpadă în Piața Unirii, printre ei muncind greu este un om care este un exemplu de primar, Dl. Emil Boc doamnelor și domnilor! What a legend!” – Fancsali Tamas.

Ca să fie povestea și mai aiuritoare, cetățeanul e etnic maghiar, iar la Cluj etnicii maghiari nu sunt electorii domnului Boc sub nicio formă. Etnicii maghiari sunt cei mai fideli alegători ai reprezentanților UDMR Cluj. Mi-e greu să-mi imaginez un maghiar zicând despre domnul Boc, în orice ipostază – What a legend! , cum mi-e greu să-mi imaginez un salariat care are muncă de birou în zona centrală, și-l vede pe primar la lopată, că „pică”  într-o admirație exaltică. Cred că niciun om, dotat cu minimă inteligentă, nu admiră un primar la lopată în locul celor plătiți din bani publici să facă munca aceasta.

Nu mă înțelegeți greșit! Munca la lopată este respectabilă, dar pentru un muncitor necalificat. Primarul unui municipiu, precum Clujul are alte atribuții în fișa postului și slava domnului sunt multe.

În loc de concluzii spun așa….PR-ul electoral al domnului Boc este de 2 lei! Mai gândiți fraților că nu doare!

Voichita Ioana Bondor

 

 

Reclame

Autor: voichiţa bondor

cuvintele vindecă, cuvintele mângâie, cuvintele fixează în clipă efemeritatea gândurilor şi emoţiilor...

4 gânduri despre „Un PR electoral de doi lei – episodul boc la lopată”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s