Timpul înseamnă bani și libertate

După articolul în care vă povesteam despre viitoarea mea căsuță de vacanță am avut parte de diverse reacții din partea cititorilor blogului meu. Unii m-au felicitat, alții s-au supărat, iar profesioniștii mi-au spus clar că cea mai mare greu nu este partea de proiectare, ci partea de construcție. Adică…continuarea.

În mintea mea de femeie, necunoscătoare în alte construcțiilor, am zis să fiu ascultătoare în faţa diverselor păreri exprimate şi să acţionez atunci când sunt sigură de rezultat. Pasul următor firesc este să găsesc un șef de șantier și o echipă muncitori potriviți. Sunt convinsă că deja zâmbiți. Așa ceva nu există în România. Au emigrat cu toți să construiască case frumoase altora. 🙂

Zâmbesc amar și eu și mă apuc de căutat diverse recomandări pe la cunoștințe și prieteni:

Caut cea mai bună echipă de construcție și cel mai bun furnizorul de materiale de construcții !

Răspunsurile găsite m-au demotivat pe moment pentru că am înțeles că mă aflam în impas: echipa de vis era greu de găsit și că nu există un cel mai bun sau cel mai ieftin furnizor de materiale de construcții! Sună a utopie sau a reclamă proastă! Cum să te descurci prin atâtea informații contradictorii?

Sincer pentru un necunoscător e greu să găsești produsele potrivite când nici nu știi ce cauți.! Așa că am schimbat optică și mi-am zis că ar fi indicat să găsesc pe cineva care să facă treaba asta în locul meu. Adică să găsească:

  • cele mai potrivite materiale pentru structură și fundație, acoperișuri, izolații, tâmplarie etc,
  • la cele mai bune prețuri și
  • să mi le transporte direct la locul construcției.

Și pentru că orice nevoie de pe piață se întâlnește cu oferta potrivită, am găsit soluția potrivită pentru mine:

Fara-text-1024x536

Procedura de achiziție a materialelor de construcții este foarte simplă:

Avantajele vindem-ieftin.ro:

-un singur furnizor de materiale și nu umbli de nebun pe la fiecare în funcție de specializarea acestora;

-cel mai mic pret de la producatori consacrați în domeniu, datorită negocierii directe cu aceștia;

-marfa se livrează direct de la producător, este ambalată corespunzător și ajunge la destinatar în cele mai bune condiții.

În ceea ce privește partea cu transportul materialelor de construcții pe distanțe lungi am avut îndoieli, așa că nu am ezitat să-i sun și să discut cu unul din consilierii lor. Cu răbdare tânărul domn m-a asigurat că firma Vindem-ieftin.ro își asumă responsabilitatea unei livrări perfecte și rapide, iar dacă vreau să mă lămuresc cum se desfășoară aceasta să urmăresc recenziile video de pe site, ceea ce vă recomand și vouă să faceți. 

Nu m-am putut abține să nu-i întreb dacă ieftinul lor înseamnă calitate inferioară a produselor, așa cum procedează mult comercianți. Răspunsul primit este simplu, dar concludent: prețul mai bun este obținut din eliminarea costurilor de depozitare și manipulare a mărfii, deloc de neglijat, la care se adaugă reducerile obținute de la firmele mari, pe baza relațiilor bune de lunga lor colaborare cu aceștia.

Ieftin înseamnă cu adaos mic și nu de calitate inferioară! Vă vine să credeți că prețul astfel obținut este mai mic decât cel oferit de supermarketurile mari de pe piață sau din depozite!

Dacă ai nevoie de informații suplimentare despre produse sau despre serviciile casei de comandă Vindem-ieftin.ro aveți parte de consiliere gratuită atât on line pe site-ul lor, cât și direct. Astfel, vă rămâne cel mai import lucru la dispoziție – timpul.

Pentru mine timpul este vital, înseamnă să-mi petrec timpul cu familia și să fac ceea ce știu și-mi place. De ce să nu lăsăm chestiunile de achiziție și transport de materiale de construcții pe seama unor profesioniști?

Ce facem acum cu timpul câștigat este o altă poveste!

Voichita Ioana Bondor

*Acest articol că acesta a fost scris pentru Spring SuperBlog 2018

Reclame

Autor: voichiţa bondor

cuvintele vindecă, cuvintele mângâie, cuvintele fixează în clipă efemeritatea gândurilor şi emoţiilor...

Un gând despre „Timpul înseamnă bani și libertate”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s