Poveștile de iubire nu au sfârșit

Dragi paparazzi de scandal,

Știu că ați încercat prin toate mijloacele posibile să intrați cu picioarele în viața mea privata. Nu v-a reușit. M-ați criticat că sunt „fumat” când am pozat pentru Revista GQStyle, fără să înțelegeți nimic din transformarea mea interioară și clipele grele prin care am trecut.

Voi n-ați văzut decât un chip obosit și îmbătrânit. Nu vă contrazic, dar dincolo de el, era sufletul meu eliberat, care a înțeles cât de mult a greșit. Am făcut alegeri greșite și îmi asum că, fără să vreau, am făcut mult rău celor din jur.

Dar, știți ceva dragi paparazzi, pentru mine există o a doua șansă pentru iubire alături de sufletul meu pereche.

Nu vă mai obosiți să ne urmăriți aiurea prin diverse locații și să inventați povești fără nicio brumă de realitate. Vă spun eu unde am evadat împreună cu iubita mea:  în țara ei de origine. A fost o reîntoarcere la origini, unde ne-am redescoperit iubirea noastră fără sfârșit…

Grecia-Corfu

Grecia este locul preferat de vacanță al iubitei mele și impresarul meu a ales un loc de vis pentru noi, asigurându-mă că nimeni nu va știi cine suntem pe insula unde vom ajunge. Și a avut dreptate. Ne-am dat numele Mister și Missis Aftersmith, așa ca o mică răzbunare grecească a iubitei mele. Femeile sunt tot femei…

Evident am închiriat hotelul Grecotel Eva Palace în întregime doar pentru noi  și am avut parte de intimitate, liniște și o pace interioară de mult uitată.

 

 

 

Ne-am plimbat pe plajele minunate ale Insulei Corfu și am înotat în apele albastru turcoaz ale mării. Resortul era înconjurat de grădini exotice, iar ieșirea la mare se făcea printr-un golf cu nisip fin și soare dogoritor. Ne-am odihnit la umbra măslinilor și pentru că am avut parte de toată intimitatea din lume, vreau să vă recomand să alegeți vacanțe Christian Tour. Asta e recomandarea mea și pentru Clooney, prietenul meu care a crezut mereu în iubirea mea pentru ea…

Iubita mea a vrut să facem un tur al Insulei Corfu și n-am putut-o refuza. Ne-am dechizat cu ochelari mari de soare și pălării cu boruri imense și am pornit în recunoaștere. Am închiriat o mașină decapotabilă și am pornit la drum. Am vizitat Palatul împărătesei Sissi din Achillion, unde am admirat grădinile fabuloase ale palatului, înconjurate de statui grecești neoclasice ce-l înfățișează pe Achile și cu scene din războiul Troian. Iubita mea a fost fascinată de sala oglinzilor și pot să spun că imaginea noastră împreună reflectată în toate oglinzile de acolo este o amintire neprețuită pentru mine.

Am condus fericit în bătaia vântului, în decorul fantastic al insulei grecești, pe străduțele șerpuinde, alături de frumoasa mea iubită și nu pot decât să vă spun că sunt fericit.

image_1422628408_app0s54cb9638a0d5a(1)

Dragii mei paparazzi, de data asta nu ați avut nicio șansă. Dar, perseverați, cine știe poate data viitoare veți avea mai mult noroc!

Cât despre ceea ce o să mai inventați, nu am nicio grijă că v-am dat deja destul material. Și mai am ceva să vă spun: povestea de azi din presă cu arhitecta celebră este doar o acoperire…

La cât mai multe articole frumoase!

Voichita Ioana Bondor

  • acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2018;

Sponsor: christiantour-300x294

Reclame

Autor: voichiţa bondor

cuvintele vindecă, cuvintele mângâie, cuvintele fixează în clipă efemeritatea gândurilor şi emoţiilor...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s