Când ieftin nu are decât avantaje!

A venit toamna cu lumina ei blândă cu reflexii calde ce răzbate printre frunzele arămii ale copacilor, dar și cu nopți reci și șuieratul vântului la ferestrele mele de la etajul 11. Speriată de perspectiva unei alte ierni acompaniate de șuierul crivățului în casa mea am decis că e cazul să-mi achiziționez ferestre termopan de o calitate mai bună, care să-mi ofere confortul termic de care am nevoie în casă.

Plină de avânt, am căutat modelele cele mai bune de ferestre ADF, am găsit și o firmă care le comercializa, plasată destul de aproape de casa mea și am mers la fața locului să discut detaliile. Așa cum mi-e norocul proverbial dau peste o tanti plictisită care habar n-avea de tot ce întrebam eu și care zicea da la tot ce întrebam. În final, obosită de atâta vorbărie inutilă, am plătit ferestrele celor două camere și am convenit să vină cineva la apartamentul meu să-mi măsoare dimensiunile exacte ale ferestrelor. Ei bine, am așteptat … și am tot așteptat o lună și nimic. Până într-o zi când primesc un telefon de la un domn, director firmei, care și-a cerut scuze pentru întârzire și acre voia să-mi comunice că modelul de greamuri pe care tocmai îl comandasem și plătisem nu-l mai aveau pe stoc și nu se mai fabrică, iar plictisita de la magazin nu știa acest detaliu.

Nu cred că vreți să vă spun ce mi-a trecut prin cap în acel moment, nici interlocutorul meu nu prea avea ce să-mi spună în afara unor scuze penibile. Timp pierdut cu neprofesioniști. Am cerut să primesc imediat banii înapoi și am înțeles importanța unei firme care e capabilă să-mi respecte cerințele de calitate și timpul propus pentru execuție. Dai cu capul și tot înveți.

Cei ce m-au scos din încurcătură au fost specialiștii de la Casa de comenzi Vindem-ieftin.ro . I-am descoperit pe internet și am fost mirată să aflu că nu mai trebuie să fac niciun drum, nici să vad fețe plictisite pentru a afla exact cât costă produsul pe care-l vreau eu și în cât timp mi-l pot livra. Totul s-a derulat on-line, sigur, practic și rapid.

banner-producatori-si-sigla-cu-macarale.jpg

Ei sunt cei ce găseasc firmele producătoare care au produsul cerut de mine, compară prețurile și-mi ofeă mie rezultatul final al muncii lor de profesioniști. Preț mai mic fără niciun rabat de la calitate.

Am trimis on-line specificațiile tehnice ale ferestrelor ADF pe care mi le doream și în câteva ore am primit un răspuns pe email cu toate detaliile, de la timp de achiziție, livrare și mai ales preț pentru ferestrele mele mult așteptate. Surpriza a fost prețul mult mai mic față de prima încercare eșuată de achiziție, dar studiind puțin conceptul lor de funcționare, fără marfă depozitată sau pe stoc, am înțeles și multiplele avantaje care apărea pentru ei, dar și pentru clienții lor. În finalul emailul primit de la ei, am fost rugată să le trimit un testimonial video legat de achiziția făcută și să le spun dacă a fost totul așa cum mi-am dorit. Bonus primeam și o reducere la comanda mea sau la o comandă ulterioară.

vindemieftin-e1539529657697.jpg

M-au surprins plăcut prin această rugăminte de a face o recenzie-video  a produsului achiziționat, pentru că demonstrează încă o dată că le pasă de satisfacția clienților, un lucru esențial în marketing-ul unei afaceri, dar pe care mulți producători îl neglijează. Iar pentru a trece peste tracul unei filmări cu mine și ferestrele mele în prin plan, m-am uitat pe site-ul lor la secțiunea de recenzii și mi-am zis că acum e momentul să-mi fac povestea cunoscută . Zis și făcut. Ce a ieșit puteți vedea în secțiunea recenzii de pe site-ul lor.

Concluzia acestei experiențe este una simplă: dacă alegi din start profesioniști vei economisii timp și bani pentru alte lucruri importante din viața ta!

Cât despre ferestrele mele pot să vă zic că sunt deja montate și sunt la faza în care caut niște blaturi potrivite pentru pervaze. Acum negocierea e una internă cu cei doi adolescenți care știu exact ce nu vor la ei în cameră, dar nu știu niciodată ce vor. Dificilă misiune!

Cât despre iarnă poate să vină, am cele mai bune ferestre de pe piață, mulțumită unor profesioniști care știu să respecte clienții.

Voichita Ioana Bondor

*acest articol că acesta a fost scris pentru SuperBlog 2018, ediția aniversară de 10 ani.

 

Reclame

Autor: voichiţa bondor

cuvintele vindecă, cuvintele mângâie, cuvintele fixează în clipă efemeritatea gândurilor şi emoţiilor...

Un gând despre „Când ieftin nu are decât avantaje!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s