O vacanță salvată de blugii mei preferați!

LUNI

Am decolat plină de speranță spre vacanța mult visată. Îmi rezervasem o săptămână plină de distracții, alături de cele două prietene ale mele stabilite la Londra, dar și cu puțină muncă de cercetare pentru o lucrare academică. În cele trei ore de zbor mi-am făcut în cap multe scenarii fanteziste. Voiam să petrec timp de calitate alături de ele, dar și să mă bucur de cosmopolitismului londonez. M-am cuibărit confortabil în scaunul meu de avion, felicitându-mă pentru inspirația de a mă fi îmbrăcat în blugii mei confortabili, de călătorie. Întreaga mea ținută de zbor era comodă și extrem de practică:

blugi + bluză + geacă +gentuță pentru acte/bani+speranță

1
sursa: https://www.facebook.com/answearro

Am aterizat plină de emoția revederii la Londra, unde mă așteptau deja amicele mele și am avut parte de emoții și pupături o mie din partea divelor mele frumoase. A fost minunată revederea …până când am auzit un anunț sec al companiei de transport cu care călătorisem:

„Bagajele pasagerilor de la cursa IN8977 au ajuns pe aeroportul din Cairo și ne cerem scuze pentru acest inconvenient. În cel mai scurt timp încercăm să remediem această situație”

Eram dezorientată. Toate hainele mele de călătorie erau acolo, iar cu ce aveam pe mine era cam greu de rezistat o săptămână în condiții optime. Părea o eșec total, mai ales că aveam atâtea scenarii în cap de iesit și plimbat cu fetele. Simțindu-mi supărarea, prietenele mele au trecut la „artileria grea”:

Hai că ne descurcăm noi cumva! Avem noi destule haine în garderobă și mai facem și shoping londonez dacă vrei!”

Mi-am privit blugii preferați ce-i purtam și deja aveam în cap diverse combinații care ar putea salva situația. Într-o metropolă plină de viață, unde orice e posibil. Îmi voi găsi și eu inspirația de a salva situația … cu ajutorul blugilor mei preferați.

MARȚI

Prima zi de plimbat prin oraș. Ce poate fi mai potrivit decât blugi de damă comfortabili și niște pantofi de sport comozi? Simplu: un scuter pentru o deplasare lejeră prin oraș. Mi-am ridicat puțin manșetele pantalonilor și împreuna cu una din pritenele mele am pornit pe străzile metropolei, pline de veselie.

blugi + cămașă lejeră + pantofi sport+multe zâmbete 

9.jpg
sursa: https://www.facebook.com/answearro

Fără nicio grijă am petrecut o zi minunată și m-am simțit extrem de confortabil cu ținuta mea de plimbare prin oraș.

MIERCURI

A treia zi londoneză a venit cu o provocare interesantă: una din prietenele mele m-a invitat în vizită la ea la serviciu și evident că am acceptat. Ce combinație mă va ajuta de data asta? Fetele au fost drăguțe și mi-au împrumut o cămașă elegantă și botine cu toc. A ieșit ceva super cool:

blugi + camașă lejeră + botine cu toc înalt+atitudine

4
sursa: https://www.facebook.com/answearro

JOI

Ziua de joi a fost ziua mea de studiu. Am ajuns la bibliotecă și am intrat în febra căutării unor informații prețioase. Am stat toate ziua printre cărți, dar a fost una dintre cele mai împlinite zile din viața mea. Blugii mei mi-au asigurat confort, iar micile detalii adăugate, botinele cu toc înalt și un sacou în carouri, chiar eleganță:

blugi + cămașă lejeră + sacou+curiozitate

                                       sursa: https://www.facebook.com/answearro

VINERI

Ziua de vineri a fost ziua distracției londoneze. Ne-am hotărât să ieșim la un concert și apoi în club cu niște prieteni, iar strălucirea ținutei mele asortate la blugi presupunea o bluză mai specială. Le-am luat pe fete la cumpărături și mi-am compus o ținută perfectă, lejeră și strălucitoare, cu o bluză metalizată. Let’s party girls!

blugi + bluză+pantofi cu toc +distracție

metal
sursa: https://www.facebook.com/answearro

SÂMBĂTĂ

Fetele mi-am făcut o propunere să mergem la mare la Brighton într-o toamnă destul de blândă în Anglia, dar cu vânt cât cuprinde la malul mării. Mi-am dat seama că fără încălțămintea de damă potrivită și o haină călduroasă, excursia mea ar fi fost imposibilă. Mi-am achiziționat rapid, comandând on line, exact ce-mi lipsea, iar blugii mei și-au dovedit încă o dată eficiența.

blugi+ jachetă+ghete +spirit de aventură

puf.jpg
sursa: https://www.facebook.com/answearro

DUMINICĂ

A venit și ultima zi din frumoasa mea aventură pe meleag britanic. Le-am invitat pe fete la o plimbare prin Hyde Park, unde toamna strălucește în toată splendoarea ei. Mi-am luat niște cizmulițe de gumă scurte, un jachetă impermeabilă și nelipsita umbrelă și sunt pregătită pentru o altă zi fabuloasă!

blugi+ cizme de gumă scurte+jachetă impermeabilă +umbrelă

ploaie.jpg
sursă: https://www.facebook.com/answearro

Ceea ce părea un dezastru absolut, rătăcirea bagajului meu, s-a transformat într-o aventură spectaculoasă pe malul Thamisei. Cu puțin ajutor din partea prietenelor mele și câteva achiziții noi mi-am creat ținutele perfecte pentru fiecare zi din excursia mea.

Încă mă felicit pentru inspirația că mi-am luat blugii preferați cu mine, blugi ce mi-au salvat vacanța londoneză!

P.S. Bagajul pierdut l-am recuperat după o săptămână și nimeni nu a avut de suferit. Doar puțin, nervii mei panicați.

Voichita Ioana Bondor

*articol scris pentru SuperBlog 2018, ediția aniversară de 10 ani

 

 

Reclame

Autor: voichiţa bondor

cuvintele vindecă, cuvintele mângâie, cuvintele fixează în clipă efemeritatea gândurilor şi emoţiilor...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s