Îmi pregătesc casa de sărbătoare

Nu știu cum e la voi, dar pe mine frigul acesta de noiembrie mă bucură mult. Simt în aer mirosul de iarnă și de sărbătoare, iar acest feeling special m-a împins spre a căuta diverse ornamente pentru căsuța mea. Anul acesta îmi doresc mult alb, argintiu și elemente naturale în decorațiunile pe care vreau să le confecționez. Uitasem să vă spun…nu vreau să le cumpăr, gata făcute de alții, ci vreau să le văd ieșind din mâinile mele neîndemânatice. Îmi place sentimentul de a crea ceva original, chiar dacă nu va fi perfect.  Idei și materiale naturale interesante găsiți pe    
lavandiere.ro
 
 

  • Să începem cu un vin fiert cu scorțișoară pentru o atmosferă de relaxare totală:
sursa: pinterest

După ce starea creativă s-a activat putem trece la acțiune. Ce ziceți de colțul acesta de rai? Mi se pare alegerea perfectă, mai ales dacă nu ai prea mult spațiu de desfășurare pentru un brad natural.

  • Un brăduț natural în ghiveci, două ornamente din nuele și conuri lăcuite și sprayate discret cu puțină zăpadă artificială și o masă de lemn, deschis la culoare pentru o notă de căldură a spațiului.
  • Lumănări și luminițe după preferință.
sursa:pinterest

Îmi place ideea coșului cu butuci și ramuri de brad. Am senzația că mirosul lor se simte în toată încăperea…

  • Iar dacă tot alegem un brad natural, pe care ulterior îl putem planta în grădină, vă recomand să utilizăm globurile nefolosite într-un mod cât se poate de original: vaze înalte de sticlă sau pahare întoarse umplute cu globuri și conuri de brad în paletă de culori preferată.
  • O altă idee interesantă, cel puțin pentru mine e o coroniță cu globulețe  albe de dimensiuni mici. V-am avertizat, albul este noul roșu de Crăciun!
sursa: pinterest
  • Chiar dacă sunt fană a mirosului natural de brad, următoarea idee de brad de Crăciun nu are cum să nu vă placă: brad de perete.

E simplu de construit și are ceva magic. Nu ai nevoie de investiții financiare pentru a-ți pregăti casa de sărbatoare! Puțină imaginație e destul. 🙂

Și pentru a intra și muzical în atmosfera sărbătorile de iarnă vă invit la spectacolul Poveste de Crăciun, organizat de Opera Comică pentru Copii , în data de 4 decembrie 2018 , Sala Polivalentă din București.

Pentru detalii suplimente urmăriți pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/256184398393052/

Reclame

Autor: voichiţa bondor

cuvintele vindecă, cuvintele mângâie, cuvintele fixează în clipă efemeritatea gândurilor şi emoţiilor...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s