Cum ajungi de la singură la un revelion „hot” în doi?

Se apropie sfârșitului de an și deja simt presiunea lui „ce faci de sărbători?  Voi nu simțiți nimic? Înseamnă că sunteți într-o căsnicie lungă și fericită unde fiecare acțiune este deja planificată. Anul acesta la mama, anul viitor la măta…Ce frumos! Lăsați, am trecut și eu prin două căsnicii, cunosc sentimentul de … „împlinire” familială!                  

Anul acesta sunt singură de sărbători. Știu ce gândiți! Deja văd câțiva haiteri rânjind de satisfacție, dar vă asigur că nu e atât de rău precum pare! Crăciunul va fi cu cei trei mușchetari ai mei. Mai rămâne problema Revelionului pe care-l vreau hot, mă înțelegeți nu? Dacă e o dată pe an măcar să fie de poveste. :))

Ei bine, am trecut la acțiune. Am dat repede un anunț pe facebook pentru a-mi găsi partenerul:

sursa: arhiva personală

Hai, recunoașteți că v-am surprins! Nu la fel de mult cum m-au surprins pe mine răspunsurile primite. Nu știu până unde să merg cu detaliile, că acum cu protecția datelor cu caracter personal nu pot face mișto decât de mine!  

Am primit întrebări diverse și multe recomandări de detaliere a criteriilor de selecție: „Ce vârstă prefer? ” I-am răspuns legală și s-a făcut tăcere. Cred că era minor că altfel nu-mi explic. Unii au abordat oferta mea cu mult umor, precaut totuși, să nu mă încing prea tare. Alții m-au ignorat pe față și m-au abordat strategic … adică în privat.

O abordare m-a intrigat de la prima citire: 

Ai costumul de baie pregătit? 

Costumul de baie era la locului lui în dulap, doar eu nu eram pregătită pentru o așa dezvelire publică!  Mă uit curioasă la profil și văd poza unui sexy man cu ochelari fumurii pe nas. Poze cu femei, texte motivaționale romantice de tipul pop-tămaș, prieteni mai pe genul vampă de noapte. Mai citesc o dată mesajul și cu prudență răspund:

Facem baie sau doar stăm la soare?

-Tot ce vrei tu, doar alege destinația din ofertele de Revelion Christian Tour! Dubai, Thailanda, India, Malaezia, Singapore sau Africa de Sud !

Rațională cum mă știți mi-am zis că, de data asta, sigur am dat peste un nebun excentric. Sau numai nebun … sau numai excentric. Ce noroc pe mine să găsesc pe unul 2 în 1! Mă uit pe ofertele trimise, aleg repede o destinație și-i răspund repede să nu fugă:

-Vreau un “Revelion în Malaezia și Singapore”!

-O.K. baby. Asia să fie!

„Baby? „Cine naiba mai vorbește așa?!! Părea genul manelist, dar cum anunțul meu nu excludea tipologia asta, nu avea de ce să mă plâng. Oricum mi se părea imposibilă oferta. Sexy man, simțind că dau înapoi mă testă:

Dai înapoi? Nu crezi că mergem în Asia de Revelion? Uite îți trimit bilete să le vezi. Totul e rezervat. 

Dacă cutremurul de 5.7 mi-a dat palpitații, mesajul acesta a provocat un adevărat atac de panică. Ce făcusem? Acum trebuie să mă duc la capatul lumii cu un străin cu ochelari de soare în poza de profil de pe facebook. Am vrut aventură și ieșire din zona de confort, dar nici chiar așa!

Am ieșit să respir aerul rece de afară și să mă liniștesc puțin. Nu putea fi chiar așa o tragedie, nu-i așa? E doar o excursie… După câteva ore de plimbare, lucrurile nu mai păreau atât de grave. Trebuie doar să-mi cunosc partenerul de Revelion exotic și să-i descopăr laturile atractive și totul va fi bine. M-am întors la laptop și ce să vezi! Partenerul misterios îmi lăsase o întreagă desfășurare a excursiei noastre exotice:

Gata de aventură? Începem cu un zbor București-Kuala Lumpur:

Kuala Lumpur

sursa:https://christiantour.ro

Kuala Lumpur, fost oraș minier de staniu, situat la confluența dintre râurile Klang si Gombak are minunate povești de descoperit din spatele unor clădiri istorice interesante, cu o vechime de peste 100 de ani. Ne vom bucura apoi de un prânz extravagant, la 285 de metri deasupra solului, de unde putem admira spectaculozitatea fascinantă a orașului. După masa de prânz, putem face o plimbare la peșterile Batu și la o serie de caverne si peșteri în Gombak, la nord de Kuala Lumpur. Aici vom găsi unul dintre cele mai populare altare hinduse din afara Indiei și este punctul central al festivalul hindus Thaipusam

Malacca

Malacca este cel mai vechi oraș al peninsulei malaeziene și face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Brăzdat de canale înguste, de-a lungul cărora se întind case colorate, temple stravechi, dar și magazine moderne, Malacca este poate cel mai romantic oraș al Malaeziei. Putem vedea Biserica lui Hristos, cea mai veche biserică protestantă, iar apoi putem continua cu Templul Cheng Hoon Teng, cel mai vechi templu chinez de aici.

Singapore

sursa:https://christiantour.ro

Singapore, capitala Malaeziei este expresia unei diversități de stiluri de viață, cultură și religii în cadrul unei societăți foarte bine organizate. Singapore e o metropolă modernă plină de parcuri verzi și atent îngrijite. Acest oraș este faimos pentru numărul mare de magazine extravagante, dar și pentru mâncarea sa extraordinar de bună. Aici în Singapore ne vom pregăti pentru cina festivă de Revelion!

Insula Sentosa

Dacă luăm telecabina putem admira întreaga insulă de la înălțime, plaje cu nisip auriu, spa-uri relaxante, zone cu vegetație luxuriantă, terenuri de golf și un imens Oceanariu cu pești tropicali. Dupa ce ne-am delectat cu frumusețea insulei, ne vom reîntoarce în Singapore pentru a servi prânzul sau pentru alte explorări locale.

Supertree Grove

Putem alege o vizită la Grădinile Naționale, unde se găsesc cunoscutele sere climatizate Flower Dome și Cloud Forest, dar și grădinile verticale Supertrees. Flower Dome adăpostește elemente de vegetație specifice Africii de Sud, Californiei, Spaniei și Italiei. Cloud Forest adăpostește cea mai mare cascadă de interior din lume, iar Supertrees oferă o panoramă deosebită deasupra grădinilor.

Prezentarea circuitului mi-a plăcut și credeți-mă că am un spirit destul de critic fiind travel blogger de ceva vreme. Am călătorit suficient de mult încât să-mi dau seama că Revelionul meu hot va decurge bine….spre foarte bine. Nu mă hazardez spre alte speculații, dar la întoarcere veți avea parte de un articol excelent de călătorie din partea mea.

*acest articol a fost scris pentru SuperBlog, ediția aniversară de 10 ani

Reclame

Autor: voichiţa bondor

cuvintele vindecă, cuvintele mângâie, cuvintele fixează în clipă efemeritatea gândurilor şi emoţiilor...

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s