Lasă-mi timp să mai fiu frumoasă!

Lumea vorbește despre vârstă că ar fi doar un număr. Îi las să creadă ce vor, dar vă asigur că nu erau femei. Pentru o femeie vârsta nu e doar un număr. Procesul de îmbătrânire la femei este unul mai greu acceptat și de societate, dar și de cele în cauză. Explicația e foarte simplă:

nu ești frumoasă! -> nu ești atrăgătoare pentru sexul opus!

   nu ești atrăgătoare!-> șansele de găsire a unui partener, împlinire familială și socializare scad dramatic!

Excluzând excepțiile de femei urâte, dar foarte inteligente, care exercită o fascinație unică și extinzând conceptul de frumusețe spre sensul său mai larg de îngrijire putem trage o concluzie simplă:

Îngrijiți-vă pentru a avea o viață lungă și frumoasă!

Se zice că viața este făcută din lecții din care tot învățăm despre noi și despre alții și ne înțelepțim. Îmbătrânirea e cea mai bună lecție despre ce înseamnă prevenția și îngrijirea corpului. Doar că o învățăm pe propria noastră piele sau cel puțin eu sunt din această categorie. Mi-a fost dificil să accept că am nevoie de produse de înfrumusețare pentru 45plus și că aerul poluat al Bucureștiului și stresul de zi cu zi nu fac decât să accelereze procesul de îmbătrânire a pielii. Dar am învățat să am grijă de pielea mea cu ajutorul gamei de produse Aslavital Mineralactiv.

sursa: https://www.farmec.ro

Apreciez de mulți ani produsele de calitate ale firmei Farmec, mai ales că sunt clujeancă și știu că brandul Farmec merită susținut pentru profesionalismul lor. Apreciez și mai mult această gamă de produse pentru că se potrivește foarte bine tipului meu de ten și corespunde factorilor de mediu cu care interacționez zilnic. Beneficiile terapeutice ale gamei de produse Aslavital Mineralactiv sunt multiple: 

hidratarea, detoxifierea tenului, protejarea sa împotriva efectelor stresului urban și regenerarea celulară naturală.

Ritualul meu de îngrijire a pielii parcurge trei etape importante:

Demachierea tenului o realizez cel puțin o dată pe zi, de obicei seara înainte de somnul de noapte când este obligatorie curățarea feței de produsele cosmetice. În plus față de produsele asemănătoare existente pe piață, Apa micelară cu argilă Aslavital este net superioară datorită a două componente de bază: argilă naturală și Cobiodefender EMR, primul ingredient activ care acționează în vederea reducerii alterărilor biologice din piele, asigurând protecția tenului împotriva stresului urban și a poluării.

Zilele mele sunt pline, iar tenul meu este expus constant prafului din aerul Bucureștiului, razelor de soare puternice și unui ritm agitat al vieții. Baza machiajului de zi trebuie să fie o cremă capabilă să facă față acestor provocări importante ale vieții cotidiene de metropolă. Folosesc cele două tipuri de cremă de zi antitid și antipoluare Aslavital Mineralactiv una pentru față ca bază de machiaj și cealaltă, numită Elixir antirid și antipoluare Aslavital Minerlactiv pentru zona sensibilă a ochilor, unde se conturază ridurile în mod natural. 

Curățarea profundă a pielii o realizez o dată pe săptămână, cu ajutorul măștii cu cărbune concepută de specialiștii de la Farmec. Compoziția extraordinară a acestei măști cu argilă din Munții Pădurea Craiului de o puritate 100% naturală îmi echilibrează tenul și mă ajută să țin sub control problemele specifice tenului accneic, care mă mai deranjează din când în când.

Secretul meu pe care acum vi-l împărtățesc și vouă este Crema de netezire riduri de noapte Aslavital Mineral, indispensabilă oricărei femei care vrea să îmbătrânească înțelept. Efectele de netezire a ridurilor pe timpul nopții se pot vedea în câteva zile de la folosire și peste ani va face diferența. 

Beneficiile terapeutice și cele cosmetice ale acestor produse au fost avantajele principale care m-au determinat să le aleg în lupta mea zilnică cu trecerea timpului și efectele poluării mediului urban de viață. La acestea se mai adaugă tradiția și rezultatele recunoscute pe piața cosmeticelor ale firmei producătoare, dar și faptul că ingredientul principal al acestor produse este exact ceea ce are nevoie tipul meu de ten: argila. Beneficiile argilei sunt deosebite: 

  • putere mare de absorbţie,
  • proprietăţi degresante,
  • acţiune antitoxică,
  • bun antiseptic, bactericid şi dezinfectant, puteri de echilibrare radioactivă a corpului,
  • cicatrizant,
  • remineralizant eficient, fiind un amestec complex de silicaţi de aluminiu şi având în compoziţie oxizi de aluminiu, fier, magneziu, calciu, oxizi alcalini, anhidridă titanică, oligoelemente și
  • reîncarcă celulele organismului cu energie vitală, revigorându-le.

Nu-mi mai rămâne decât să sper că voi avea suficient timp să mai fiu frumoasă!

Produsele din gama Aslavital Mineralactiv sunt disponibile în magazinele de brand Gerovital și Farmec, în magazinul on line http://www.farmec.ro, dar și în hypermarketuri, supermarketuri și magazinele de specialitate din țară.

*acest articol a fost scris pentru SuperBlog, ediția aniversară de 10 ani

Reclame

Autor: voichiţa bondor

cuvintele vindecă, cuvintele mângâie, cuvintele fixează în clipă efemeritatea gândurilor şi emoţiilor...

Un gând despre „Lasă-mi timp să mai fiu frumoasă!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s