O dimineață în paradis

Buna dimineața dragele mele și bine ați venit la Centrul de sănătate și relaxare Live again! Ați ajuns în locul perfect unde veți avea parte de una dintre cele mai extraordinare experiențe din viața voastră! Veți învăța mai multe despre voi și despre corpul vostru pe care trebuie să-l tratați cu multă atenție și admirație. Doar e singurul pe care-l avem! Doamnelor, sunteți pregătite?  Să înceapă noua voastră viață!

În fața mea se dezlănțuia un tip frumos, ce exploda de sănătate și energie pozitivă, tuns scurt și cu dantura aceea perfectă, albă de porțelan. Mă obosea doar încercând să-l urmăresc. În jurul meu mai erau câteva doamne și domnișoare, cu o stare de fericire ce le emana prin toți porii. Se simțeau perfect și de abia așteptau să înceapă minunata zi. Numai eu parcă eram din alt film…

Ce caut eu în viața mea? Întrebarea era retorică. Îmi aminteam perfect momentul când a fost anunțat premiul cel mare la mine firmă la Tombola de sărbători. Toată lumea mă privea cu invidie. Ioneasca de la economic chiar a comentat „prost să fii, noroc să ai!” , de parcă ea era cine știe ce deșteaptă! Directorul general, un tip mărunt și cu chelie mă felicită și-mi înmână un voucher de o săptămănă de detoxifiere a organismului la Centrul de sănătate și relaxare Live again! Emoționată, am luat premiul cu mâinile-mi transpirate de inconfortul atenției acordate și iată-mă, în prima zi din aventura mea de detoxifiere a organismului!

Frumușelul a deschis larg o fereastră, de unde se putea admira un peisaj de munte incredibil de spectaculos și ne invită să respirăm calm și relaxat în ritmul firesc al organismului.

sursa: https://unsplash.com

Răcoarea dimineții mi-a calmat neliniștea, iar ritmicitatea respirației îmi diminua treptat anxietatea de a fi într-un loc complet străin. Frumușelul se plimba printre noi cu grație și ne dădea mici indicații de poziționare a corpului. Toată agitația din mintea mea de corporatistă veșnic stresată să termin lucrările la timp, să fiu pe placul șefului sau colegilor răutăcioși dispăru ca prin minune. Începeam să-mi aud inima bătând și corpul pulsând de viața, cu fiecare respirație. Se pare că dimineața mea era mai bună decât mă așteptam!

sursa:https://unsplash.com

Doamnelor frumoase și cu plămâni oxigenați vom trece acum la cea mai importantă componentă a programului nostru de detoxifierea a organismului: hrana. Împreună cu specialiștii centrului nostru am conceput un plan personalizat de alimentație și hidratare pentru fiecare din voi, în funcție de problemele de sănătate, analizele medicale și preferințele voastre culinare. Ce pot eu să vă garantez e că nu veți simți senzația de foame, iar organismul voastru va fi eliberat de toate toxinele adunate din cauza vieții voastre stresate și haotice.

Ușa se deschise și o tănâră frumoasă apăru cu o tavă cu diverse boluri și sucuri, care mai de care mai apetisante.

Plină de curiozitate, așteptam să văd ce voi primi eu ca mic dejun. Domnișoară se plimba cu grație printre noi, împărțind când pahare cu sucuri colorate, când boluri cu ceea ce părea o supă. În fața mea așeză un bol cu suc destul de gros de pepene roșu și fructul pasiunii. Erau fructele mele preferate, iar gustul lor combinat era divin. Nu cred că am băut niciodată ceva atât de bun!

sursa: http://huromromania.ro

Mă uitam cu curiozitate în jurul meu, iar multitudinea de culori și texturi de fructe și legume m-au făcut să zâmbesc și să exclam fericită: 

-Am ajuns în paradis!

Frumușelul, urmărind primele noastre reacții gustative, se entuziasmă și mai mult și începu o pledoarie încărcată de energie pentru hrana vie – cum o numea el, hrana obținută din legume și fructe neprocesate:

Toate sucurile pe care le-ați consumat la acest mic dejun s-au obținut cu ajutorul storcătoarele prin presare la rece Hurom, a căror nume este dat de cel ce a inventat sistemul inovator de stoarcere lentă prin presare la rece, fără frecarea și încălzirea sucului la viteze mari și fără aerarea acestuia, cum se întâmplă în cazul storcătoarelor centrifugale.

Avantajele față de storcătoarele convenționale de mare viteză, care distrug nutrienții și grăbesc procesul de oxidare sunt numeroase:

  • storcătoarele Hurom storc delicat fructele și legumele, fără a le distruge structura naturală și astfel se maximizează cantitatea de suc și se păstrează integral vitaminele, mineralele, enzimele, fitonutrienții și antioxidanți;
  • sucul își păstrează culoarea și gustul ingredientelor din care a fost stors și conținute cu până la 6 ori mai multe vitamine, minerale și enzime;
  • au un motor extrem eficient cu o garanție de 10 ani;
  • consumă puțină energie, sunt silențioase și cu un sistem unic și inovator de alimentare a aparatului.
  • resturile sunt evacuate într-un recipient inclus în corpul aparatului pentru a economisi spațiu și a conferi storcătorului un design cu totul deosebit.

Frumușelul meu vorbea … și tot vorbea, iar eu eram deja în paradisul dorit. Păsările ciripeau în pădure, aerul curat îmi îmbia nările, corpul meu era hrănit sănătos cu sucuri 100% naturale și cu mintea eliberată de probleme … Ce-mi puteam dori mai mult? Eventual să plec acasă cu storcătorul Hurom și cu frumușelul ca accesoriu. :))

Viața e atât de frumoasă uneori, la fel ca-n paradis!

*articolul a fost scris pentru SuperBlog, ediția aniversară de 10 ani.

Reclame

Autor: voichiţa bondor

cuvintele vindecă, cuvintele mângâie, cuvintele fixează în clipă efemeritatea gândurilor şi emoţiilor...

3 gânduri despre „O dimineață în paradis”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s