O dimineață cu aromă de cafea

Se trezi atinsă de lumina blândă a unui răsărit neașteptat în viața ei. Sărutul lui cald îl simți ușor pe gât și apoi cum coboară încet pe spate, zăbovind în curbura taliei și continuîndu-și apoi periplul lin de dezmierdare. Erau atingeri fine, tandre și fără grabă…

Sub sărutările lui, ea se întinse ca o pisică și se lipi toată de el. Se simțea alintată și dorită și răspundea vibrând cu fiecare atom al ființei ei. Omida, obosită de viață, care abia se târa sub greutatea timpului, simțea cum încep să-i crească aripi fine de mătase. Încet, încet, fața ei se însenina, iar ochii ei frumoși zâmbeau fericiți. Îl copleși cu sărutări tandre și jucăușe, oprindu-se din când în când doar ca să-i vadă ochii albaștrii.

El îi urmărea cu interes orice mișcare, orice atingere, orice tresărire. Era fascinat de metamorfozarea femei din brațele sale… femeia puternică, atotștiutoare, rebelă, sălbatică se transforma sub sărutările lui într-un fluture delicat și fragil. Copil alintat îi părea acum, cu firele de păr rebele ce-i intrau în ochi și buzele ei calde, pe care și le mușca nevinovat.

-Bună dimineața draga mea! Vrei un sărut cu aromă de cafea?

Zâmbetul ei jucăuș era răspunsul pe care-l aștepta. Dispăru pentru câteva minute numai bune pentru ca femeia fluture să-și întindă aripile în aer. Cu coada ochiului îl observă pe el, magicianul absolut al iubirii cum prepara cafeaua la un expresor de cafea pe care-l observase și ea în ofertele de electrocasnice de ultima generație.

Poate acesta era secretul magiei întâlnirii lor unice? Poate licoarea aceasta fermecată era răspunsul fericirii lor? De unde emana atâta magnetism între două corpuri până ieri străine?

sursa: pinterest

El adulmecă mirosul proaspăt al cafelei naturale și a înțeles ceea ce părea de neînțeles: femeia fluture nu va fi niciodată a lui. Ea era libertatea în formă pură. Dar, prin ce miracol al universului, această ființă minunată a stat în brațele sale chiar și pentru o noapte! Ar fi vrut să o țină acolo, captivă, dar a înțeles că un fluture atins pe aripile sale nu mai poate zbura. Iar el o voia liberă și fericită. 

Cu gesturi sigure luă ceașca aburindă de cafea și se îndreptă spre visul său frumos. Patul era gol, iar geamul camerei sale larg deschis. Doar un miros fin de parfum se mai simțea discret în încăpere, iar cutele de cearceaf mai tradau încă formele ei perfecte. Sorbi gânditor din licoarea magică a cafelei și se auzi strigând cu glas tare:

Te iubesc vis frumos!

Dar universul părea mut și impasibil în fața strigătului său. Predestinarea acestei întâlniri magice dintre un el și o ea nu era opera niciunui demiurg înțelept. Mai degrabă hazardul a făcut ca el să o întâlnească în seara aceea în barul unde-și făcea veacul și tot o întâmplare a fost și cumpărarea noului expresor de cafea de la magazinul online magNET.ro Cine poată să înțeleagă alăturarea lor magică din acea clipă unică a vieții sale? Misterioase sunt căile hazardului…

Atingerea femeii fluture a lăsat urme adânci în sufletul lui flământ, dar nu regreta nimic. Cu ea a înțeles ce înseamnă iubirea care nu posedă, iubirea generoasă, iubirea pură, iubirea …

Femeia fluture a zburat în infinitul univers pentru alte momente magice de iubire. În urma ei a rămas doar praf de curcubeu și un miros de cafea proaspătă … și poate un bărbat matur și înțelept.

sursa: pinterest

Povestea mea are și o morală. Găsiți fata potrivită, de restul se ocupă magia unei cești de cafea, prospăt preparată cu cele mai bune expresoare de cafea. Iar dacă nu funcționează magia, tot sunteți câștigați: veți avea energie
pe durata întregii zile și o stare de bine ce nu are egal . 🙂

  • Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2019
Reclame

Autor: voichiţa bondor

cuvintele vindecă, cuvintele mângâie, cuvintele fixează în clipă efemeritatea gândurilor şi emoţiilor...

2 gânduri despre „O dimineață cu aromă de cafea”

  1. Voichi, citind aceasta povestire mi-am amintit ce spunea un alt actor despre Marlene Dietrich: ,,are un nume care începe cu o mângâiere și se termină cu o lovitură de cravașă”. Ai inceput cu romantism și ai terminat cu reclama la expresoare! Nu prea merg împreună, părerea mea. Înțeleg, mai iese un ban acolo, viața e scumpă, dar totuși….

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s