Povestea unui model masculin de succes

M-am născut în anii 70 într-un oraș mic de provincie. Părinții mei, muncitori la singura fabrică de sticlă din localitate, mi-au ales un nume cu rezonanță biblică David, dorindu-și pentru mine un destin măreț. Vă imaginați reacția lor când le-am zis că vreau să mă fac model și să defilez pe cele mai renumite podiumuri de modă din lume. Tatăl meu, fie-ei țărâna ușoară, m-a luat ușor de umăr și mi-a spus:

Băiete, de ce-mi faci tu așa o rușine? Vrei să râdă vecinii de noi? Ce-o să le zic cunoscuților când m-or întreba ce lucrează fiul tău? O să-mi crape obrazul de rușine!

Mama săracă nu mi-a zis nimic, dar chipul ei de femeie simplă era umbrit de dezamăgire și tristețe. Așa că singura cale să-mi urmez visul a fost să iau drumul pribegiei și să ajung în capitală. În mintea mea de adolesecent rebel acolo era locul perfect pentru a-mi împlini visul. N-am să vă spun că a fost ușor, nici nu am să vorbesc despre câte dezamăgiri am avut sau de câte ori m-am simțit trântit la pământ de viață. Povestea mea nu e una lacrimogenă, ci una inspirațională: este povestea unui băiat din provincie care a devenit supermodel și a defilat pe podiumului celor mai mari case de modă din lume.

Anii au trecut, cariera mea la cel mai înalt nivel s-a încheiat, dar lucrez mai departe în domeniul modei ca repezentant artistic al unei mari companii de creație artistică. Pot să afirm azi că am atins, din punct de vedere profesional, culmi greu de imaginat și din această poziție îmi permit să observ că, de-a lungul anilor, interesul bărbaților față de produsele cosmetice și față de imaginea lor a crescut considerabil.

Trăim într-o lume în care felul în care arătăm chiar contează, indiferent dacă suntem femei sau bărbați. Imaginea vinde, imaginea e parte integrantă din construcția unui model de succes. De aceea cred că nu este deloc frivolă precuparea mea pentru îngrijirea pielii mele cu produse cosmetice de calitate. Se spune despre bărbați că îmbătrânesc mai frumos decât femeile, cu transformări mai puțin radicale de-a lungul timpului. Dați-mi voi să nuanțez afirmația: așa îmbătrânesc bărbații care au grijă de ei și nu se consumă în excese. 🙂

sursa: pinterest

Am testat de-a lungul timpului diverse creme, geluri, seruri, proceduri cosmetice care să-mi îngrijească pielea și mă declar un cunoscător fin al produselor de calitate. În ultimul an am ales să folosesc noua gamă de cosmetice pentru bărbați – Gerovital Men ale brandului Farmec, produse 100% românești, din dorința de a sprijini producătorii locali cu tradiție, precum brandul Farmec. Cel mai potrivit produs pentru tipul meu de piele este Crema antirid acid hialuronic Gerovital Men pentru că îmi revitalizează tenul , reduce ridurile fine și se absoarbe rapid, fără să lase senzația de ten gras. Acest efect miraculos se datorează elementelor active din compoziția sa: Ion-Moistᵀᴹ4Men, acid hialuronic pudră, lipozomal și vitamina E ce hidratează la suprafață și în profunzime pielea și îmbunătățește aspectul acesteia, protejând acidul hialuronic și fibrele de colagen și elastină din piele.

Imaginea mea de succes se menține cu destul de multă muncă în spate, o muncă ce a devenit parte integrantă din rutina mea zilnică. De aceea apreciez când efortul meu este susținut de un brand cosmetic românesc cu tradiție, ce comercializează produse de cea mai bună calitate. Pot supune că pe măsură ce timpul trece, devenim amândoi tot mai buni.

Când privesc în urmă, de unde am plecat și cine sunt acum, nu pot decât să zâmbesc vieții și să spun că sunt cel mai norocos bărbat de pe pământ. Iar drumul nostru împreună continuă…

  • acest articol că acesta a fost scris pentru Spring SuperBlog 2019
Reclame

Autor: voichiţa bondor

cuvintele vindecă, cuvintele mângâie, cuvintele fixează în clipă efemeritatea gândurilor şi emoţiilor...

Un gând despre „Povestea unui model masculin de succes”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s